АКТИВНОСТИ УПРАВЕ

АКТИВНОСТИ УПРАВЕ - 12.05.2022.

Посета фабрици дуванских производа Philip Morris Operations у Нишу

У оквиру годишњег плана посета привредним субјектима који послују на тржишту дувана и дуванских производа, представници Управе за дуван посетили су фабрику регистрованог произвођача дуванских производа Philip Morris Operations у Нишу.

 

Представници Philip Morris Operations представили су историјат и портфолио компаније, с посебним акцентом на новим активностима унапређивања пословних процеса који доприносе јачању капацитета људских ресурса, већем обиму производње и очувању и унапређењу квалитета. Након састанка организован је обилазак производног погона, где су се представници Управе упознали са процесом производње дуванских производа и новитетима које је фабрика увела.

 

Слободан Ердељан, директор Управе истакао је да ће Управа наставити с транспарентним пословањем и ефикасним пружањем услуга, као и успостављеном праксом редовних састанака и посета привредним субјектима који послују на тржишту дувана и дуванских производа, како би се разговарало о текућим проблемима и пратило стање на тржишту дувана и дуванских производа.

 

Галерија