САОПШТЕЊА

САОПШТЕЊА - 23.12.2020.

Подношење електронских захтева на Порталу еУправа

Обавештавамо странке да je Управа за дуван, уз подршку Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, омогућила подношење електронских захтева на Порталу еУправа, у делу Привреда-Услуге-Трговина-Дувански производи, и то за услуге:

Да бисте користили услуге Управе за дуван, неопходно је да се региструјете и пријавите путем портала еУправа.

Редослед корака за прво покретање услуге на порталу еУправа:

  1. Креирање (регистрација) корисничког налога квалификованим електронским сертификатом, погледајте видео упутство: Регистрација правних лица и предузетника на порталу еУправа

  2. Пријава квалификованим електронским сертификатом, погледајте видео упутство: Упутство за покретање услуга из области привреде на порталу еУправа

ВАЖНО: Приликом електронског подношења захтева за издавање/обнављање дозволе и промене података уписаних у Евиденциону листу трговаца на мало дуванским производима, уплата таксе и накнаде врши се након попуњавања захтева на порталу еУправа и то на основу генерисане уплатнице са позивом на број из система еПлаћања.

Електронски захтев са пратећом документацијом не може бити поднет Управи за дуван уколико уплату извршите пре подношења захтева на порталу еУправа.