САОПШТЕЊА

САОПШТЕЊА - 14.11.2022.

Студентска стручна пракса 2022/23 у Управи за дуван

Управа за дуван учествује у реализацији стручне праксе у организацији Министарства државне управе и локалне самоуправе и студентима је представљен рад Управе на  Сајму студентске стручне праксе у јавној управи 2022/2023, 9. новембра 2022. године на посебно дизајнираној дигиталној платформи, у виртуелном простору Народне скупштине Републике Србије.

Сви заинтересовани студенти Правног и Економског факултета Универзитета у Београду, могу се пријавити на конкурс који ће МДУЛС објавити на виртуелној заједници Студентска стручна пракса у јавној управи https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/. Предвиђено је да стручна пракса буде реализована од 16. фебруара до 30. јуна 2023. године.

 

Видео презентацију Управе за дуван и детаљније информације о спровођењу стручне праксе можете погледати на линку: https://sajamstrucneprakse2022.collectivibe.com/booth/uprava_za_duvan?skip=true.

 

Други по реду Сајам студентске стручне праксе у јавној управи у организацији Министарства државне управе и локалне самоуправе, уз подршку ЕУ пројекта „Видљивост и комуницирање реформе јавне управе“, окупио је 56 органа јавне управе који нуде стручну праксу за готово 800 студената пет државних универзитета у Србији.