АКТИВНОСТИ УПРАВЕ

АКТИВНОСТИ УПРАВЕ - 12.11.2019.

Посета сајму TABEXPO 2019 у Амстердаму

Представници Управе за дуван посетили су међународни сајам дуванских производа TABEXPO у Амстердаму, Краљевини Холандији и присуствовали стручном скупу TABEXPO 2019 AMSTERDAM CONGRESS.

Конгрес TABEXPO је на једном месту окупио лидере дуванске индустрије, академике, коментаторе и остале заинтересоване стране, На сајму су учествовале водеће компаније које послују на тржишту дувана и дуванских производа, од произвођача семена до произвођача дуванских производа. Такође, сајам је, као и претходних година, ставио акценат на е-цигарете и дуванске производе нове генерације.

Представници Управе за дуван обишли су штандове излагача и присутвовали панел дискусијама на којима су експерти из области дувана и дуванских производа презентовали иновације и најновија истраживања у оквиру дуванске индустрије.

Том приликом расправљало се и о актуелним темама из области дувана и дуванских производа, као што су: производи нове генерације, будућност цигарета, контрола дувана, опорезивање дуванских производа као и изазовима са којима ће се произвођачи дувана сусретати у производњи дувана.

Галерија