Посета фабрици Philip Morris International у Швајцарској

Посета фабрици  Philip Morris International у Швајцарској

Швајцарска, 30.08.2018.

Представници Управе за дуван посетили су истраживачко-развојни центар и производни погон фабрике дуванских производа Philip Morris International Research & Development у Швајцарској.

 

Током посете представници компаније одржали су презентацију производа Iqos и дуваског производа Heets који се већ налазе у промету на тржишту Републике Србије.

 

Представници Управе за дуван обишли су лабораторије развојног центра које се баве анализом и истраживањем ових производа, као и фабричко постројење у коме се производе цигарете и врши припрема за производњу дуванског производа Heets.

Приликом посете је истакнуто да дуванска индустрија посебну пажњу посвећује истраживању и развоју производа са потенцијалом да смањи ризик од болести повезаних са дуваном.

 

В.д. директора Управе за дуван Слободан Ердељан се захвалио на срдачном дочеку и издвојеном времену свим представницима Philip Morris International Research & Development и истакао изузетну сарадњу коју Управа за дуван  има са  компанијом Philip Morris у Србији, која ће се наставити и убудуће.